Херсонським учням подарували плазмовий телевізор

Великий плазмовий телевізор для занять першокласників за державним стандартом Нової української школи поповнив сучасне обладнання Херсонської ЗОШ №36.

Його подарував особисто Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе", відвідавши батьківські збори. Адже переконаний: освітня реформа потребує не лише нових підходів до навчання, а й оновлення матеріально-технічної бази.

"Бачу величезний потенціал наших вчителів, - підкреслив Юрій Рожков, - бо регулярно спілкуюсь з освітянами і на тренінгах, де ми навчаємо їх писати гранти, і на заняттях, куди запрошують мене у якості гостя або учасника, і на професійних екскурсія, які проводжу для школярів на своєму підприємстві, і на творчих конкурсах та спортивних змаганнях, де херсонські діти посідають призові місця!

Ми вільно спілкуємось з вчителями, дітьми, батьками. Відчуваю з їх боку довіру. На одній з таких зустрічей батьківський колектив 36-ї школи попросив посприяти в оновленні обладнання класних кімнат. Адже вони переживають за своїх діточок. І я також переживаю, дож долучаюсь до загальної освітянської справи. Ось привіз сучасний телевізор у подарунок!"


Директор ЗОШ №36 Вікторія Соловйова додала: "Сьогодні - величезний телевізор, а на початку року - комплект меблів для НУШ. Ми зараз ними користуємось в ігровій кімнаті для першокласників. А утеплене м'яке покриття на підлогу, яке нам також привіз Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" у співпраці з Фундацією Данії "Збережи Україну", обов' язково з часом займе своє місце.

Ми усією школою №36 дуже дякуємо Юрію Рожкову за такі необхідні для нас подарунки! Усі вони, звичайно ж, разом з добрими напутніми словами нашого надійного Друга, допомагають учням старанно навчатися і гармонійно розвиватися! Ще раз дякуємо."

Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро Переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон