Олександр Співаковський про християнські цінності

Народний депутат Олександр Співаковський привітав з великим святом Богоявлення та Хрещення Господнього:

- Щоразу це особливе свято приходить у найлютішу, найтемнішу пору року. І саме тоді, коли ми цього найбільше потребуємо, дарує кожному надію та відчуття добрих змін і перемог.

Водохреще ніби дає людям шанс переосмислити пройдене, звірити свої вчинки і помисли з тими базовими християнськими цінностями, які давно стали системою координат людського буття. Які спонукають нас до постійного вдосконалення себе і світу довкола. Які, власне, роблять людину людиною...

Тож нехай ці святкові дні знов стануть для кожного з нас часом самовдосконалення і духовного оновлення, щоб ми очистили свої серця, думки і помисли від усього нещирого та недоброго. Натомість наповнили їх любов'ю, миром та мудрістю.

Щиро бажаю всім здоров'я, міцності духу, щастя і злагоди в родинах. І нехай наші молитви, старання і нові добрі справи принесуть нам, українцям, успіх і перемогу!, - побажав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон