В Олешківській райраді відбулася важлива нарада

Сьогодні, 15 січня в сесійній залі районної ради відбулась термінова нарада з приводу критичній ситуації, що склалася у шкільних і позашкільних установ Олешківського району.

Близько двох годин майже два десятки директорів освітніх закладів району, голова районної профспілки освітян району, представники центру по обслуговуванню установ і закладів освіти та депутати районної ради намагалися довести голові районної державної адміністрації Олені Кравченко-Скалозуб про недоцільність введення бухгалтерських посад до штатних розписів шкільних і позашкільних установ Олешківського району.

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький запросив на розширене засідання для вирішення цього болючого питання Євгена Криницького, директора департаменту освіти, науки та молоді Херсонської ОДА, аби той дав фахову оцінку критичній ситуації, яка сталася в галузі освіти нашого району.

Маємо надію, що даний захід районною радою проведений недаремно, пропозиції керівників освітніх закладів будуть враховані органами виконавчої влади, а головне – працівники шкіл і позашкільних установ отримають довгоочікувану заробітну плату.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон