Електрифікація Херсонщини продовжується

У ХХІ столітті життя людини багато в чому залежить від електроенергії.Вона не тільки дає нам можливість освітлювати свої домівки, але і підтримує функціонування таких соціально важливих об'єктів як лікарні, дитячі садочки, школи, пожежні частини, міські/районні ради та ін.

Саме тому пріоритетом для херсонських енергетиків завжди є забезпечення надійності та безперервності постачання електроенергії до осель жителів області.

Тож крім обслуговування та ремонту наявних енергетичних об'єктів, АТ «Херсонобленерго» розширює їх мережу, що дозволяє збільшити обсяги електропостачання до всіх районів області та покращити якість обслуговування споживачів.

Так, з осені 2018 року Товариство проводить будівництво високовольтної повітряної лінії ПЛ-150 кВ, ''Каховка 330 — Виноградове''.

Новий енергетичний об'єкт споруджується у рамках інвестиційної програми щодо покращення електропостачання у південних районах Херсонщини.

Наразі енергетики закінчують роботи зі встановлення металевих опор 150 кВ. І вже за лічені дні нова повітряна лінія забезпечить якісним та надійним електропостачанням жителів Скадовського та Каланчацького районів.

Прес-центр АТ «Херсонобленерго»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон