В Олешківській райраді турбуються про дозвілля дітей

Тому сьогодні, 9 січня 2019 року голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, згідно рішення 38 сесії, підписав контракт з новопризначеним директором комунального закладу райради «Олешківська районна станція юних техніків» Юрієм Сиротою.

Колектив даного закладу радо зустрів Павла Борисовича з цією новиною, адже Юрій Миколайович на посаді керівника гуртків працює тут давно – 18 років.

Тому офіційна частина представлення його перед колегами була для всіх легкою і приємною.

Представники законодавчої гілки влади у нашому районі з цікавістю спостерігали, як тут закладають фундамент майбутніх особистостей у професійному навчанні, як ведеться кропітка робота з профорієнтації: визначаються інтереси та нахили дітей.

За роки існування закладу тисячі дітей знайшли можливість у вільний час всебічно розвинути власні здібності, повноцінно організувати своє позашкільне життя.

Для більшості молоді Олешківська районна станція юних техніків стала острівцем дитячого щастя. Зараз вона зі своїми філіалами охоплює близько 430 дітей Олешок та сіл району.

Навчання в станції доступне для дітей різних соціальних груп – воно безкоштовне.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон