Працівник херсонської бібліотеки виборов престижну премію

Вручення грамот та пам'ятних сувенірів у номінаціях на здобуття звання «Кращий блогер 2018 року» відбулось 27 грудня 2018 року в приміщенні кафе «Чайна карта», що на вул. Суворова в місті Херсоні.

Серед номінантів був також і працівник соціокультурного сектору Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара Костянтин Капошилін, який здобув нагороду у номінації «Амброзія року» за серію публікацій та вдало проведену інформаційну кампанію проти вирубки зелених насаджень для встановлення рекламної конструкції по вул. Гімназичній в місті Херсоні.

Нагадаємо, що в жовтні 2018 року в Херсоні було видалено шість багаторічних дерев, замість яких в той же день було споруджено рекламну конструкцію. Як потім було виявлено, рекламна конструкція встановлена без належних документів, а на частину знищених дерев дозвіл на вирубку не надавався.

В ході проведеної інформаційної кампанії Костянтину Капошиліну вдалося привернути значну увагу небайдужих мешканців Херсона та ЗМІ до цього інциденту.

За результатами проведеної кампанії на місці знищених зелених насаджень херсонцями було висаджено 13 дерев, а згідно отриманого коментаря від Херсонського міського голови, ним було підписано Розпорядження про демонтаж незаконно встановленого «Білборду».

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон