Різдвяні зірочки Херсона

Вже завтра, 8 січня, о 12:00 біля головної ялинки ТРЦ «ФАБРИКА» буде проведено свято «Різдвяної Зірки», де діти колядуватимуть та восхвалятимуть Господа Ісуса Христа.Після привітань пропонується спільне виконання колядки «Нова радість стала».

А у наступний понеділок, 14 січня у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша пройде наймасштабніша подія зими для херсонців – гала-концерт фестивалю дитячої творчості «Острів Різдва».

ХІІ міський фестиваль дитячої творчості «Острів Різдва» проводить свою роботу за благословення митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна та при підтримці Херсонської міської ради.

У фестивалі беруть участь вихованці недільних шкіл Херсонської єпархії УПЦ, учні загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів. У цьому році кількість учасників сягає більше як за 1000.

О 13.00 почнеться святковий концерт на сцені кафе-театру та робота майстер-класів, о 14.00 — початок гала-концерту на головній сцені театру, де дитячі колективи привітають Херсонщину із Різдвом Христовим та Новим Роком.

На фестиваль запрошена супер-фіналістка теле-шоу «Голос Країни», акторка телесеріалу «Школа» Анна Трінчер.

"Православная Херсонщина"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон