У Херсоні пройшли міські змагання зі скелелазіння у виді болдеринг

Спортивне свято було підготовлено та проведено Будинком дитячої та юнацької творчості Херсонської міської ради у тісній співпраці з активістами-скелелазами м. Херсона.

У змаганнях прийняли участь учні 16 освітніх закладів міста ( №1, 6, 14, 17, 30, 35, 41, 44, 45, 47, 50, 51, 52, 54, 55, Будинок творчості) віком від 10 до 17 років, які були поділені на 4 вікових групи.

За результатами змагань призери отримали ІІ та ІІІ юнацький розряд зі скелелазіння відповідно.

Незабутні враження, море емоцій, скелелазний досвід, призи та подарунки – все це отримали учасники цього спортивного свята.

Приємно, що серед 73 юних спортсменів були вихованці гуртка «Скелелазіння», кер. Чайка Наталя Валеріївна, Будинку дитячої та юнацької творчості, які виступали за освітні заклади в яких навчаються, і у напруженій боротьбі вибороли п'ять І місць (Алексейчук Анастасія, Серветнік Ілля, Саленко Микита, Русановська Дар'я, Лазаренко Валерій), три ІІ (Копилова Анастасія, Спіцін Нікіта, Дубовик-Шебанов Кирило), та одне ІІІ місце (Булдигін Микита).

Управління освіти ХМР

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон