У Херсоні стартував пілотний етап інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді

Вчора, 27 листопада, в ТРЦ Fabrika стартував пілотний етап інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді «ПрофіJUMP» – «стрибок у професію».

Новація є спільною ініціативою Херсонського обласного центру зайнятості і ТОВ «Спортивний сімейний розвиваючий комплекс JUMP PARK», що поєднали свої ресурси для допомоги випускникам шкіл у виборі професійного шляху.

Адже сучасні освітні тенденції розвитку особистості, виховання у молоді свідомості громадянина, прагнення до пізнання світу, а також самореалізації через професійну діяльність, потребують нових нестандартних дій з боку всіх причетних до роботи з молоддю установ і закладів.

Старт проекту дали заступник директора обласного центру зайнятості Наталія Португальська і директор ТОВ «JUMP PARK» Наталія Іващенкова.


«Світ професій неосяжний, але щоб обрати саме свій шлях – свою професію – потрібно з нею попередньо ознайомитися, вивчити власні здібності, характер і нахили, а також дізнатися: у яких спеціальностях є потреба. Тільки поєднання таких складових зробить вибір вдалим і ефективним!»,- наголосила Наталія Португальська.

Допомогти у цьому процесі й має на миті даний проект. Організатори якого мають намір протягом його реалізації презентувати професії, що затребувані на ринку праці Херсонщини.

А поки що у перший день презентувались професії офіціанта і хостес. Їх представляли фахівці одного з провідних закладів сфери послуг – ресторану «Пан атаман» (м. Олешки).

Для 25 старшокласників перший «стрибок у професію» відбувся, а всього протягом найближчих двох тижнів у проекті візьмуть участь 300 учнів 8-10 класів середніх шкіл міста Херсон.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон