Херсонські ЗМІ запрошують на зустріч стосовно благодійного театрального арт-проекту

У п'ятницю, 30 листопада, о 10.00 представники ЗМІ запрошуються на зустріч для представників регіональних засобів масової інформаціїстосовно анонсування та висвітлення благодійного театрального арт-проекту – вистави «Оскар і рожева пані» за участю відомої української акторки Ірми Вітовської.

Під час заходу лікарі КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» і учасники благодійного фонду «Фарби Життя» розкриють питання щодо необхідності проведення благодійної вистави та щодо потреб пацієнтів онкогематологічного відділення Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні, адже всі кошти, зібрані під час вистави, підуть на допомогу пацієнтам цього відділення.

Вистава «Оскар і Рожева пані» - це історія хлопчика, хворого на онкологічну хворобу, якому лікарі вже не можуть допомогти і тому він пише листи Богу. Унікальна постановка виконана за мотивами всесвітньо відомого роману сучасного французького письменника та драматурга Еріка-Емануеля Шмітта.

Учасники зустрічі:

• Холодняк Інна Вікторівна – головний лікар КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» ХОР;

• Карчевич Тетяна Євгенівна – головний експерт з педіатрії Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації;

• Александрова Римма Олександрівна – завідуюча онкогематологічного відділення КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня»;

• Наталя Пуделко – співзасновниця благодійного фонду «Фарби життя».

Адреса проведення: м. Херсон, вул. Українська 81, актовий зал поліклініки Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні, 3 поверх.

Прес-центр "Медицина"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон