Коли для херсонців настане добрий ранок

Не повірите, але він може бути вже завтра. Бо транспортний колапс у нашому місті начебто завершується.

Шість днів перевізники не виходили на роботу. Людей рятували тролейбуси та кілька маршруток. Вартість проїзду в останніх, до речі, залежала від настрою водія – від 6 до 10 гривень.

Багато гучних заяв було зроблено за цей час: люди вимагали від мера піти у відставку, звільнити певних посадовців, розірвати договори із перевізниками тощо.

Наступними на пікет вийшли вже самі перевізники. І разом із першим заступником міського голови Ігорем Козаковим рушили до обласної адміністрації. Яке відношення обласна влада має до міських проблем – загадка. Але зустріч відбулась і усі сторони вирішили, що далі так тривати не може.

Тому вже на 17.00 скликали засідання виконавчого комітету, яке мало відбутись о 13.00, але міський голова його відмінив.

Засідання відбулось, і навіть рішення прийняливозити херсонські маршрутки будуть по 6 гривень. А самі автобуси мають обладнати трекерами. А ще перевізників обіцяли карати, якщо вони не будуть возити людей у вечірній час.

І начебто вже завтра, тобто 22 листопада, ранок для херсонців має стати добрим, бо на роботу вони добиратимуться маршрутками, які ходитимуть у звичному режимі. І подібні картини, як на фото, залишаться у неприємних спогадах.

Лишається відкритим питання – чи покарає хтось перевізників за 6 днів транспортного паралічу?

Олена ПІМЕНОВА
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон