Генічеська райрада реорганізує Центр первинної медико-санітарної допомоги

На минулій сесії Генічеської районної ради було прийнято рішення про створення комунального некомерційного підприємстваГенічеський центр первинної медико-санітарної допомоги, який раніше функціонував як комунальний заклад районної ради.

Така форма управління дасть можливість цій медичній установі бути менш залежною від районного бюджету, надавати платні послуги.

Але при цьому медичний заклад зможе розраховувати на підтримку і фінансування з районного бюджету в разі необхідності.

Голова районної ради Андрій Євстратов вже провів робочу нараду з керівництвом медичного закладу, начальниками відділів апарату районної ради та представників депутатського корпусу щодо подальшого функціонування комунального некомерційного підприємства Генічеський центр первинної медико-санітарної допомоги Генічеської районної ради.

Головні питання які були розглянуті на нараді стосувалися перегляду колективного договору та формування необхідних документів для юридичної процедури реорганізації щодо переходу від комунального закладу до некомерційного підприємства.

За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон