На честь відкриття легкоатлетичного чемпіонату у Лазурному виклали слово «Крим»

Урочисту церемонію відкриття легкоатлетичної арени та Чемпіонату АР Криму та міста Севастополь з легкоатлетичного багатоборствасеред юніорів прикрасили парадом спортсменів та флеш-мобом.

Учасники змагань та творчий колектив «Едельвейс» виклали на зеленій траві футбольного поля слово «Крим», яке було у кольорі кримськотатарського прапору. Також на арену винесли великий прапор України розміром 20 на 3 метри. Подія відкриття легкоатлетичної арени та відкритих змагань з легкої атлетики на Кубок АР Крим відбулась 3 листопада у Центрі Олімпійських видів спорту «Прибрежний» (Лазурне, Скадовський район).

Легкоатлетична арена зі вбудованим футбольним полем створена за кошти інвестора – «Механічного заводу» (голова правління Андрій Путілов). Це проект приватного та державного партнерства, підтриманий Міністерством молоді і спорту України, Федерацією легкої атлетики України.

ПІК

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон