На Херсонщині розпочато ремонт дороги

Днями на острові Білогрудовому, який адміністративно належить до Голопристанської міської ради, почали роботи з облаштування автошляху.

300 тон щебню туди завезли ще минулого року. Наразі ж знайшли можливість на відрізаний від міста клапоть суші доставити й техніку. У цьому міській владі люб'язно допомогли спонсори. З їхньою допомогою у Херсоні знайшли баржу, яка трьома заходами завозила на острів спеціалізовану техніку.

Таким же чином її доведеться доправляти назад на материк. Мешканці Білогрудового також не залишилися осторонь, адже ця дорога для них вкрай важлива. Вони активно допомагають ремонтникам виконувати роботи.

– Ніяких капітальних робіт там не буде – плануємо ремонтувати дорогу за допомогою щебню та піску, – розповідає голопристанський міський голова Олександр Бабич. – Але сам процес вимагає неабияких зусиль, адже Білогрудове наземного сполучення з Голою Пристанню не має. Отож довелося добряче пометикувати, аби доправити матеріали та техніку до місця призначення. Вражає й те, що люди охоче беруть участь у ремонтних роботах.

Андрій СОКОВ
"Новий День"

На фото: переправа техніки на острів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон