Гордєєв за те, щоб у селі Стрілковому на Херсонщині були дороги та інвестиції

У минулу п'ятницю, 17 серпня, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв зустрівся з громадою села Стрілкове Генічеського району,щоб обговорити питання розвитку доріг місцевого значення.

Зокрема, важливо було донести до населення курортного села важливість розбудови туристичної інфраструктури і будівництва автошляху по вулиці Береговій, що йде вздовж узбережжя Азовського моря.

Нагадаємо, що не всі жителі села підтримують дану пропозицію і наполягають перенаправити кошти на відновлення вулиці Центральної, яка сполучає між собою об'єкти соціальної інфраструктури: аптеку, садок, школу та інше. Саме цю пропозицією місцеві лідери озвучили під час нещодавньої зустрічі з Андрієм Гордєєвим в облдержадміністрації.

На зустріч з головою області до стрілковського будинку культури прийшло кілька сот людей. Кожен присутній зміг висловити свою думку, поставити запитання з хвилюючих проблем.

У свою чергу, Андрій Гордєєв закликав населення дивитися наперед і зважати на інвестиційний фактор у подальшому розвитку їхнього населеного пункту: «На сьогоднішній день жителі Стрілкового навіть не уявляють на скільки високі темпи розвитку туризму у їхній місцевості.

Два роки тому іноземці не цікавилися нашим регіоном, боялися. А вже сьогодні вони вкладають мільярди в інвестиційні проекти на Херсонщині. Жителі наполягають на тому, що їм потрібна Центральна вулиця, але ж туристи, з яких вони, до речі, отримують прибуток, їдуть саме до моря!

Таким чином громада матиме можливість отримувати більші надходження та податки, що у подальшому піде на розвиток їхнього села. У будь-якому разі ми за те, щоб у селі Стрілкове були дороги», - наголосив Андрій Гордєєв під час розмови з населенням.

Учасники бурхливої дискусії дійшли рішення: сільрада підготує проект на будівництво дороги через центр населеного пункту. Адже на сьогоднішній день за відсутності проектно-кошторисної документації та експертизи будівництво дороги неможливе.

Слід зазначити, що цьогорічна державна субвенція була розподілена згідно з поданням місцевих селищних та сільських рад.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон