Херсонська облрада продовжує підтримувати наших воїнів

В зону бойових дій, за підтримки голови Херсонської облради Владислава Мангера та у супроводі його радника з питань воїнів АТО Олександра Бондаренка,доставлено черговий транш гуманітарної допомоги.

У східній частині України досі точиться запекла боротьба. Щодня наші військовослужбовці віддано несуть свою службу, обороняючи та захищаючи громадян України від протиправних дій агресора.

Кожна свідома людина розуміє важливість цієї справи. Тому кожен намагається підтримати воїнів АТО: хтось морально, хтось матеріально...

Волонтер, колишній десантник Григорій Янченко – один із тих, хто з перших днів збирає та доставляє військовим, які дислокуються на сході, гуманітарну допомогу: від якісного взуття до форми, від продуктів харчування до запасних частин для техніки. Його знають всі та шанобливо називають: одні «дядя Гриша», інші – «батько».

Ось і тепер Григорій Миколайович у супроводі радника голови Херсонської облради з питань воїнів АТО Олександра Бондаренка доставили нашим захисникам черговий транш гуманітарної допомоги – основні продукти харчування, засоби гігієни, запасні частини до медичного автомобіля.

Херсонська обласна рада в черговий раз виконала домовленість Владислава Мангера з волонтерами – організували та забезпечили перевезення вантажу транспортом.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон