Депутати Олешківської райради провели позачергову сесію

Вчора, 8 серпня, депутати Олешківської районної ради зібралися на позачергову сесію райради, аби вирішити термінові та невідкладні питання життєдіяльності громади.

Тож в актовому залі будівлі районного органу місцевого самоврядування зібралися 19 депутатів із 36, які, не дивлячись на зайнятість, період відпусток чи інші господарські справи, черговий раз довели свою активну життєву позицію, небайдужість до всього, що відбувається у нашому районі та з честю виконали свій депутатський обов'язок перед виборцями.

Наприклад, щоб вчасно отримали заробітну плату та відпускні працівники новоствореного комунального некомерційного підприємства «Олешківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Олешківської районної ради. І так, 34-та позачергова сесія Олешківської районної ради під головуванням очільника депутатського корпусу Павла Потоцького відбулася, були вирішені термінові та невідкладні питання життєдіяльності громади.

Народні обранці працювали оперативно і злагоджено, розглянувши 6 питань порядку денного, затвердили мережі початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу КЗ «Олешківська дитяча музична школа» та закладів загальної середньої освіти і позашкільних навчальних закладів Олешківського району на 2018-2019 навчальний рік, внесли зміни до районного бюджету тощо.

Павло Борисович щиро подякував народним обранцям за участь у пленарному засіданні, а ті горді та щасливі за виконану роботу, зробили традиційне фото на пам'ять.

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон