«Лабіринт можливостей» у Херсоні

Днями фахівці Херсонського міського центру зайнятості та безробітні особи, які перебувають на обліку і відносяться до соціально-незахищених верств населення, долучилися до загальнонаціональної інформаційної акції "Лабіринт можливостей" з нагоди відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.

Організатори ставили за мету підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми. Акція пройшла біля Херсонської облдержадміністрації.

Під час проходження лабіринту організаторам заходу легко було з'ясувати чи знають херсонці як не стати жертвою умовного роботодавця, надати роз'яснення як діяти, аби не потрапити на гачок шахраїв.

Присутні отримали інформаційні та методичні матеріали, які допоможуть в протидії торгівлі людьми та в наданні дієвої допомоги постраждалим.

Спеціалісти Херсонського міського центру зайнятості під час семінарів та тренінгів постійно інформують безробітних щодо наслідків нелегальної трудової міграції та про переваги легального працевлаштування.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон