На Херсонщині чиновників заманюють високими зарплатами

Значно більші зарплати, ніж у районному центрі, стають вагомим аргументом для переведення спеціалістів з Генічеська на роботу до Щасливцівської сільради.

Роботу в останній нещодавно запропонували навіть першому заступнику голови райдержадміністрації Олексію Сищенку. І, за його словами, пропозиція виявилася дуже привабливою.

— Сьогодні половина працюючих у цій сільради є жителями Генічеська. Мені ж сільський голова запропонував роботу з зарплатою вдвічі більшою, ніж я отримую на своїй посаді зараз. Тому всерйоз зараз розглядаю цю пропозицію. Адже, крім зарплати, в сільраді обіцяють надати ще й службове житло і виділити земельну ділянку. Це свідчить про те, що Щасливцеве серйозно дбає про залучення до себе досвідчених кадрів, — прокоментував Олексій Сищенко.

— Далеко не кожен місцевий житель погоджується йти працювати до сільради, бо влітку люди тут мають якийсь приробіток. Також тут все залежить і від наявності досвіду та необхідних знань. А хорошим спеціалістам ми готові платити гідну зарплату, — пояснює щасливцівський сільський голова Віктор Плохушко. — Приміром, у нас є вакансія фахівця з написання проектів. Ми пропонуємо йому зарплату в 10 000 гривень. А якщо його робота матиме хороший результат, то платитимемо ще більше, бо це того варто.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон