Скадовська влада проти захопленням землі у місті

Минулого тижня відбулося засідання комісії Скадовської районної державної адміністрації з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

У даному випадку комісія розглядала питання щодо нарахування збитків завданих Скадовській міській раді громадянами Яковлєвим О.Ю. та Бондаренком О.А.

Питання стосувалося факту самовільного захоплення землі міської ради на розі вулиць Гагаріна і Курортної. Огорожу земельної ділянки, що перебуває у власності вищевказаних громадян, було встановлено з грубими порушеннями її меж та перенесенням тротуару в стик до проїжджої частини.

У ході засідання комісії виникло питання з уточнення площі ділянки самозахоплення, було прийнято рішення направити земельну інспекцію для проведення відповідних замірів, після чого відбудеться обрахування збитків за 3 роки незаконного користування міською землею.

Справу зрушено з місця, на сьогодні огорожу відповідної земельної ділянки перенесено на рівень "червоної лінії", залишилося відновити тротуар вздовж огорожі для зручності пішохідного руху.

Робота міської ради з незаконним захопленням землі у місті триває...

Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон