Що розказав у Херсоні лідер «Національного корпусу»

У минулу п'ятницю, 13 липня, з трибуни сесійної зали Херсонської міської ради до своїх прибічників звернуся народний депутат України,ексцентричний лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький.

Дивлячись на те, що незабаром вибори на пост президента та в парламент, народні обранці окрім роботи у Верховній Раді знаходять у своєму щільному графіку час для роботи з громадянами, власне кажучи – готують свій електорат: відверта розмова з громадськістю, відповіді на запитання українців, прийоми звернень та поради.

На цей раз на Херсонщину завітав народний депутат України, ексцентричний лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький.

Для зустрічі було виділено сесійний зал в міськраді, на вході привітно зустрічали хлопці та дівчата в футболках з написами «Національний корпус» та «Сила, що рухає країну», на подвір'ї перед ХМР було встановлено намет, де роздавали листівки, в яких розписаний покроковий план лідера «Нацкоруса» по відновленню країни.

Отже, під час свого виступу Андрій Білецький чітко окреслив 5 основних проблем, які на його думку наразі існують в країні: війна на сході України, демографічна ситуація, корупція в усіх сферах, безпека громадян та «деморалізація населення».

Так, за словами нардепа, Україна знаходиться у військовому оточенні: так звані Д/ЛНР на сході та військово-морський флот, який активно розвиває РФ в анексованому Криму6 «Влада нічого не робила за останні 4 роки для розбудови армії, вона займалася лише показухою. Тоді, коли Україна слабшала, ворог ставала сильнішим», - наголосив парламентар.

Наступна проблема, на яку акцентував свою увагу народний обранець – демографія країни.

Ні для кого не секрет, що тисячі українців змушені виїжджати закордон до Європи чи штатів на заробітки, адже сьогоднішня ситуація в країні, економічна криза, війна на сході змушують молодь покидати Україну у пошуках стабільності, достатку та кращих умов життя.

«Нація, в якій проживає менше 30 мільйонів людей – не є конкурентоспроможною та стабільними. Наразі в Україні, за деякими підрахунками, проживає 37 мільйонів. Якщо така динаміка продовжиться, у нас на 1 пенсіонера залишиться 2 працюючі людини. Нам потрібно робити ставки на людський ресурс, а не на природний. Українці – стійка нація. Проте так продовжуватись більше не може», - впевнений Андрій Білецький.

Однак, лідер «Національного корпусу» відзначив, що в цьому винна не влада, а система, яку насамперед і потрібно змінювати: «Сьогодні деякі політики є членами Парламенту вже багато років, в них одна психологія та одна система, яку змінювати вони не прогнуть та не хочуть. Деяких з них не вважають Україну рідною державою, в якій вони будуть виховувати своїх дітей та онуків, вести бізнес».

Щодо корупційної складової, то Білецький зауважив, що в Україні наразі існує так звана «військова корупція» (розкрадання грошей, які виділяються на підтримку військово-промислового комплексу), а є корупція, яка стосується безпосередньо кожного українця, наприклад "схема Роттердам +".

Наступна проблема – безпека громадян: «Україна – перша в Європі по наркоманії та дитячому алкоголізму, щодня відбувають вбивства та ґвалтування. Сьогодні не створюються належні умови, аби населення почувалося безпечно», - наголосив Андрій Білецький.

Останній фактор проблем країни, на думку парламентаря, деморалізація населення: «Війна, яка 4 роки точиться на сході країни вже сприймається населенням як щось буденне. Люди вже не звертають увагу на померлих на передовій, за винятком, якщо це не стосується родини чи друзів. Ці та інші фактори деморалізують українців», - наголосив нардеп.

Варто відзначити, виглядає Андрій Білецький досить рішуче та самовпевнено. Окрім того, здається, він впевнений у своїй команді та власних силах. Та що очікує на Білецького та його команду – тріумф чи фіаско – ми дізнаємось вже наступного року...

А в нас поки ще є час подумати за якого політичного лідера віддати свій голос та кому довірити країну.

Ірина РОСИНСЬКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон