У Генічеську відкрили вуличну бібліотеку

Вчора, 2 липня у Генічеську вперше розпочала свою роботу вулична бібліотека біля Дитячо-юнацької бібліотеки.

Урочистий захід відкрила директор бібліотеки Олена Селіванова. Вона розповіла про мету цього заходу, про книги, які принесли читачі та оголосила про початок нового проекту "Bookcrossing"- це мандрівка книги по читачам усього світу без реєстрації та формулярів.

Також на святковий захід завітав Генічеський міський голова Олександр Тулупов, який побажав подальшого розвитку та наснаги працівникам та читачам бібліотеки.

Яскраві повітряні кулькі, весела дитяча музика, інсталяції, шафки і стелажі з книгами створювали гарний святковий настрій нашим колегам, мешканцям і гостям Генічеська, серед яких чимало дітей.

В рамках заходу пограли із гостями у казкову вікторину, розгадували загадки, читали побажання-цитати з Колодязю побажань, фотографувались біля фотозони.

По закінченню всі присутні отримали солодкі призи і хенд-мейд закладки для книжок, які були зроблені працівниками бібліотеки.

Сподіваємось, протягом літа наша вулична бібліотека буде не менш популярною, ніж сьогодні, а нові цікаві проекти стануть корисними та відвідуваними нашими читачами.

Генічеська районна дитячо-юнацька бібліотека Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон