Олена Урсуленко привітала лікарів та донорів Херсона

Для цього секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко завітала до Херсонської міської станції переливання крові,де до всесвітнього Дня донора крові буда відкрита виставка молодої художниці Вікторії Хутковської.

У Херсонському обласному центрі служби крові зібралися працівники лікарні, донори та представники адміністрації міста, аби привітати всіх та відзначити кращих донорів Херсона.

Виконувачка обов'язків головного лікаря Херсонського обласного центру служби крові Ганна Лагутіна привітала присутніх та подякувала молодій художниці за чудові картини: «Вікторіє, дякуємо, що Ви наповнили таким духовним змістом будні наших донорів та працівників. Ця виставка привнесла яскравий акцент. Ми дякуємо та сподіваємося на подальшу співпрацю».


Не перший рік секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко є донором крові, адже вважає, що крапля крові може врятувати чиєсь життя: «Для мене цей день – важливий і відповідальний.

Хочу привітати усіх медичних працівників від імені депутатів міської ради та міського голови з професійним святом. Я знаю, що зараз ви переживаєте складний період реформ, але продовжуєте допомагати й рятувати життя та здоров'я наших громадян.

Хочу привітати усіх донорів! Велика подяка за вашу благородну справу. Ми можемо тільки здогадуватися, скільки життів ви врятували. Низький уклін вам!», – привітала присутніх Олена Урсуленко.

Під час урочистої зустрічі секретар міськради нагородила кращих донорів за активну діяльність, пропаганду донорства та з нагоди свята.

За матеріалами "Український південь"

ДОВІДКА: 14 червня – всесвітній День донора крові. Цього дня 1868 року народився Карл Ландштейнер, який отримав Нобелевську премію з фізіології та медицини за відкриття груп крові у людини. З того часу переливання крові стало звичною процедурою. На честь наукового відкриття Карла Ландштейнера у його день народження відзначається Всесвітній день донора.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон