Мангер: Дякуємо за те, що зупинили ворога

Слова вдячності та поваги прозвучали від голови Херсонської облради Владислава Мангера вчора, 28 травня, у Каланчаку під час відкриття пам'ятного знаку воїнам 79-й десантно-штурмової бригади, які пройшли через усі визначальні бої війни на Донбасі.

В урочистій події взяли участь керівники Херсонської області, депутати Херсонської обласної ради, держслужбовці, активісти.

"Дякуємо героям 79-ї бригади за те, що своєчасно зупинили ворога. Велика шана місцевим жителям за те, що згуртувалися навколо нашої спільної біди", – сказав під час промови голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Нагадаємо, що 79-а окрема аеромобільна бригада була створена в липні 2007 року шляхом експериментального об'єднання 79 аеромобільного полку з 11-м полком армійської авіації.

Героїчний шлях бригади розпочався з оборони Криму та східних кордонів держави. Так десантники здобули славу по обидва боки від лінії фронту.

«На цьому місці 2 березня 2014 року 79-а окрема десантно-штурмова бригада першою стала на захист рідної землі», – написано на пам'ятному знаку.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон