В ночі у Скадовську будуть дотримуватися тиші

В тому числі, і про це йшлося у Садовській міській раді на нараді з питань підготовки до роботи закладів розваг і громадського харчування під час сезону оздоровлення 2018 року.

У роботі наради брали участь секретар міської ради Сокольчук О.М., перший заступник міського голови Афанасіаді Д.М., заступник міського голови Казберук А.А., директор КП "Очисні споруди", начальник Скадовського міжрайонного відділення Управління поліції охорони в Херсонській області, майор поліції Балан А.І., представники закладів розваг і громадського харчування м. Скадовська.

Олег Сокольчук виокремив провідні питання щодо звучання музики у нічний час, прибирання сміття та охоронну відповідних закладів, зауважив, що дотримання тиші після 23.00 год. у місті має бути обов'язковою умовою роботи.

Нині вже надходили скарги від мешканців міста про гучну музику у нічний час, комісія міської ради швидко відреагувала на відповідні порушення.

Наразі розроблено проект рішення виконкому, яким буде визначено шляхи дотримання вимог законодавства з порушниками громадського порядку.

У ході наради також обговорювалися питання організації благоустрою територій закладів, укладання договорів на вивезення сміття та ін.

Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон