Дипломи херсонським студентам "Університету третього віку"

Вчора, 24 травня, разом із колегами з депутатського корпусу Херсонської міськради та громадськими активістами, команда херсонської "Самопомочі" взяла участь в урочистій події: вручення сертифікатів випускникам "Університету третього віку".

Серед поважних студентів були зокрема і слухачі курсів комп'ютерної грамотності, які вже протягом трьох років проводять волонтери "Самопомочі". Отже, ми так само долучились до урочистостей і привітали чарівних випускниць із черговими досягненнями!

Милі та натхненні студентки залюбки опановують комп'ютерні курси та навчаються за програмами, які спільно втілюють в життя команда "Самопомочі", Дніпровська районна рада, бібліотека-філія №9, НВК №48 та інші партнери, які залюбки допомагають людям поважного віку брати активну участь у житті країни.

Ми дуже дякуємо всім, хто має стосунок до такої світлої ідеї, як Університет третього віку! Разом ми дійсно можемо творити дива! Вік абсолютно не є перепоною для навчання та розвитку. Яскравий приклад - це чарівні випускниці, які сьогодні отримали сертифікати.

Наша сила - в єдності!

Самопоміч -Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон