На виставу Херсонського театру завітав Посол зі Швеції

Час летить з шаленою швидкістю, адже ще вчора відкривали ХХ Міжнародний фестиваль «Мельпомена Таврії» та йшли карнавальною ходою,а сьогодні вже пролетіла половина фестивалю.

21-го травня у Палаці молоді Херсонський театр показав виставу «Малюк і Карлсон». Українсько-швецький проект співпраці відбувся за підтримки Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Швеції в Україні Мартіна Хагстрьома, який завітав на виставу.

У квітні цього року відбулась прем'єра інтерактивної казки «Малюк і Карлсон» режисера Катерини Слажнєвої, за твором Астрід Ліндгрен. Художник-постановник – заслужений художник України Ольга Гоноболіна розробила ескізи цікавих та яскравих декорацій.

Карлсон прилітає до Малюка, а згодом стає справжнім другом. Приємно дивитись, як діти позитивно сприймають інтерактивну казку, активно включаються в ігри, які пропонують їм актори. Позитивна енергетика цієї вистави гарантована.

Головну роль Карлсона виконав актор херсонського театру Євген Гамаюнов, який направду є улюбленцем глядачів, а цьогоріч на День театру отримав приз глядацьких симпатій. Тож не дивно, що ця казка подобається не тільки дітям, а й дорослим.

Еліза СОЛОДКА

фото Олеся ПОНОМАРЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон