На Херсонщині проведуть конкурси для дітей

Цього року в Херсонській області проведуть конкурси для дітей, які проходитимуть на рівні держави, а саме: «Намалюй свою мрію», «Реалізуй намальовану мрію», «Посади дерево добра», «Я винахідник».

Найкращий оберіг для кожної людини – це добро, яке вона творить у своєму житті. Адже недаремно кажуть: «Що посієш, те й пожнеш». В усі часи, а особливо в період найбільшої скрути, найкращим виходом є звернення до істинних цінностей.

Життєві обставини часто бувають жорстокими, але завжди головне – пам'ятати, що тільки теплом своїх сердець ми можемо розтопити лід байдужості, брехні, егоїзму, несправедливості.

Так, у 2018 році проводитимуться на рівні країни чотири конкурси для дітей: «Намалюй свою мрію», «Реалізуй намальовану мрію», «Посади дерево добра», «Я винахідник». Дітей віком 4-12 років з Херсонщини запрошуються взяти участь у конкурсах.

Ці конкурси та інші проекти направлені на виховання послідовників справи в сільському господарстві та виховання свідомих кадрів на селі. Паралельно вони забезпечують виховання в кожній дитині любові до праці, землі, допомагають зблизити батьків і дітей.

Херсонська ОДА

Детальніше про акції та конкурси можна дізнатись на сайті www.t-i-t.com.ua.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон