Інваліди війни в Олешках не можуть отримати матеріальну допомогу

Через саботування бюджетного процесу з боку місцевих чиновників, інваліди армії та війни в Олешківському районі досі не отримали матеріальну допомогу з нагоди Дня перемоги.

Ще 4 травня 2018 року, на пленарному засіданні сесії Олешківської районної ради, депутатський корпус районної ради, з нагоди Дня перемоги у Другій світовій війні над нацизмом, здійснив перерозподіл коштів районного бюджету знявши кошти з висвітлення діяльності Олешківської районної державної адміністрації у сумі 53 тис. грн. та спрямував ці кошти для надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Олешківського району – інвалідам армії та інвалідам війни з нагоди Дня перемоги.

Але, у зв'язку з відвертим саботуванням головою Олешківської районної державної адміністрації Кравченко-Скалозуб О.В. бюджетного процесу, інваліди армії та інваліди війни до цього часу не отримали матеріальну допомогу.

Олена ЦЮРУПА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон