Херсонські фотохудожники здобули перемогу у Міжнародному фотосалоні

Це стало відомо на початку травня поточного року, коли відбулося підбиття підсумків VIII Міжнародного фотосалону «Планета дітей 2018».

Організатором фотосалону є Київська організація Національної спілки фотохудожників України під патронатом Національної спілки фотохудожників України – НСФХУ та Міжнародного фотографічного руху «Зображення без кордонів» ISF – Image sans Frontiere.

Основна мета фотосалону - якомога яскравіше відобразити світ дітей, їхні радощі і горе, навчання і відпочинок, розваги, захоплення, емоції, як позитивні, так і негативні, взаємовідносини між собою, з дорослими і з батьками, тобто – їхнє життя.

Цього року у фотосалоні взяли участь 126 фотографів з 11 країн світу! Найбільше було учасників з України – 91. Також до учасників з нашої країни долучилися фотохудожники з Білорусі, Росії, Ірландії, Литви, Ізраїлю, Індії, Азейбарджану, Грузії та США.

Вони надіслали 939 робіт до різних секцій фотосалону, серед яких: Секція «Портрет», Секція «Репортаж / жанрова фотографія», Секція «Діти війни», Секція «ФотоАрт» (зображення з цифровими та іншими технологічними маніпуляціями), Секція «Юніор».

Оцінювало майстерність фотомитців зі всього світу журі, до складу якого увійшли: Наталія Компанцева, НСФХУ, AFIAP (Україна), Ярослав Гутек (Jaroslav Gutek), EFIAP (Словаччина), Томаш Оконевський, (Tomasz Okoniewski), AFIAP (Польща), Анжела Надєжда, НСФХУ, EFIAP (Україна), Олександр Харват, НСФХУ, EFIAP (Україна).

Дуже приємно, що серед переможців Міжнародного фотосалону «Планета дітей 2018» є і херсонські фотографи – Наталія Джерук та Ігор Рабінер! Фоторобота Наталії Джерук «Ход конем» отримала Диплом ISF, а робота «По дороге с облаками» отримала медаль фотосалону!

Конкурсна фотографія Ігоря Рабінера «Balerina and window» була відзначена Дипломом ISF!

Вітаємо наших херсонських фотомитців і бажаємо їм творчого натхнення та майбутніх перемог!

Наталя РОЖКОВАН

Фото: «По дороге с облаками» Наталія Джерук, «Ход конем» Наталія Джерук, «Balerina and window» Ігор Рабінер.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон