На Херсонщині завершились військово-патріотичні змагання серед учнівської молоді

4-6 травня на території Олешківського лісу відбулись ігри «Випробування-2018». Організатор військово-патріотичних змагань– Херсонський Центр позашкільної освіти Херсонської міської ради. На підбиття підсумків змагань прибули почесні гості.

«Перебування на змаганнях залишило гарні враження від ерудованих та фізично вправних дітей, від атмосфери, що панувала на «Випробуваннях-2018». Велика вдячність за це директору Центру позашкільної освіти Ірині Павлівні Свинаренко. Участь у змаганнях стала випробуванням для дітей, адже у минулі вихідні стояла спекотна погода. Попри це, молоді люди справились із завданнями», – прокоментувала Олена Урсуленко.

88 вихованців з 11 навчальних закладів продемонстрували свої вміння й навички у військовій підготовці, туристичній сфері, історії України, фізичної підготовки, правилах поведінки у надзвичайних ситуаціях.

«Висловлюємо своє захоплення керівникам команд, співорганізаторам, всім службам та особам, причетним до бездоганної організації та проведення фінальних змагань міської військово-патріотичної гри «Випробування-2018», – поділилась на своїй сторінці спонсор заходу, керівник громадської організації «Добродія –Херсон» Вікторія Гавренкова.

Український Південь

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон