З ким працюватимуть депутати Олешківської райради

Депутати Олешківської райради заявили, що хочуть співпрацювати з представником Президента України, але не з Оленою Кравченко-Скалозуб.

У минулу п'ятницю, 4 травня, відбулась XXXI сесія Олешківської районної ради, на якій народні обранці розглянули чимало питань соціального, економічного і культурного розвитку району.

Але найголовнішим питанням на пленарному засіданні було висловлення недовіри голові Олешківської районної державної адміністрації Олені Кравченко-Скалозуб.

Хочемо звернути увагу на те, що депутати не довіряють не представнику Президента України, а саме Олені Кравченко-Скалозуб.

Самі ж народні обранці районного представницького органу влади підтримують ініціативи Президента, його політику, напрямки в роботі.

За ініціативи першої леді Марини Порошенко депутатським корпусом створений інклюзивно-ресурсний центр, проходить реформування закладів охорони здоров'я, виділені кошти для придбання пересувного мамографа та прискорювача.

Депутати Олешківської ради хочуть і будуть співпрацювати із представником Президента України, а не з Оленою Кравченко-Скалозуб.

Інформаційна служба Олешківської районної ради
Газета «ВІСНИК ОЛЕШШЯ» №№39-40(11417-18) 10 травня 2018 року

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон