Як херсонські школярі на Всеукраїнській олімпіаді перемагали

Квітень став місяцем інтелектуальних випробувань для школярів із Херсонщини, які долучили до участі у масштабному інтелектуальному змаганні— I Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок».

Організатор олімпіади — освітній проект «На Урок». Завдяки оригінальності формату змагання, їм вдалося залучити до участі понад 257 000 українських школярів. Серед учасників та переможців опинилися і учні навчальних закладів Херсонщини.

Для участі в олімпіаді потрібно було, аби вчитель зареєструвався на сайті, створив заявку на участь та вказав імена своїх учнів, щоб отримати паролі доступу.

Отримавши паролі, учні мали змогу зайти до особистого кабінету на сайті, де для них були підготовлені інтерактивні завдання з обраного предмету. Олімпіада проходила дистанційно, кожен міг розв'язувати завдання в шкільному кабінеті інформатики, або ж удома.

Щоб уникнути списування, організатори розробили систему захисту. Якщо під час розв'язування завдань, учасник відкривав сторонній сайт чи будь-яку програму на комп'ютері, він втрачав бали. Про це учасників попередили безпосередньо перед початком олімпіади.

Загалом, до участі в олімпіаді приєдналося понад 257 000 школярів, серед переможців — 21 учень із Херсонщини. Всі учасники, які правильно розв'язали завдання, потрапили до рейтингу переможців.

Марина СОЛОНАР

Гордість Херсонського краю:

1 місце
Інформатика – Гладун Богдан, учень 2 класу Новозбур'ївська школа №1, Голопристанський район

2 місце
Українська мова та література – Маліновська Анастасія, учениця 6 класу Каланчацька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Каланчацький район
Англійська мова – Мінакова Олександра, учениця 1 класу Херсонська спеціалізована школа № 27, м.Херсон

3 місце
Українська мова та література – Горбунова Софія, учениця 7 класу Новозбур'ївська школа №1, Голопристанський район

Переможці отримали дипломи від організаторів та бонуси від партнерів.

Детальну інфографіку з результатами I Всеукраїнської олімпіади «На Урок» можна переглянути за посиланням

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон