На Херсонщині 20 тисяч літрів спирту везли меблями

Під час проведення заходів в рамках загальнодержавної операції «Акциз-2018» працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській областіспільно із співробітниками Управління патрульної поліції у Херсонської області вилучили з незаконного обігу крупну партію спирту.

В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України встановлено, що по території області здійснюється незаконне транспортування спирту.

На 203 км автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ затримано водія автомобіля MAN, який під документальним прикриттям з перевезення меблевої фурнітури оператора поштових відправлень, здійснював перевезення загальною вартістю 6 млн. грн., призначеного для подальшого збуту.

Вилучені ТМЦ та вантажний автомобіль загальною вартістю 7,5 млн. грн. знаходяться під цілодобовою охороною працівників податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області. Тривають слідчі дії.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон