Херсонці почують пісні українських рок-музикантів

Ще 14-ого жовтня 2017-ого року розпочався гастрольний тур українського рок-гурту «Беz Обмежень» на підтримку нового синглу «Хочеш».

Хлопці вже завітали до багатьох міст нашої країни, а 25-ого березня вони приїдуть до Херсона!

Чому саме пісня «Хочеш» стала головною в турі, розповідає фронтмен гурту Сергій Танчинець: «"Хочеш" - пісня про почуття любові, закоханості, потреби в людині, яку кохаєш. В принципі, про стосунки між чоловіком і жінкою. Це кожному знайоме, або рано чи пізно стане знайомим. Багато кому зрозуміла ця тема. Пісня вийшла надзвичайно ніжною. Після виходу "Тону" я якось читав, що це наша найніжніша пісня. А потім більш ніжною визнали "5 хвилин". Тож "Хочеш" - наш третій рекорд по ніжності! Насолоджуйтесь! Мені здається, вона вам всім сподобається."

Концерт «Беz Обмежень» відбудеться у Херсоні уже в цю неділю, 25 березня, в ККЗ «Ювілейний» о 19:00.

Для довідки: Свою діяльність гурт «Беz Обмежень» розпочав ще у 1999 році у Мукачеві.

У 2007 році назва колективу змінюється з «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» на «Without Limits». Тоді виходить перший альбом музикантів «Underground» і дебютне відео з однойменною назвою.

У кінці 2013-го року гурт повертається до україномовної назви «Без обмежень».

За роки своєї творчої діяльності учасники гурту неодноразово беруть участь у різних музичних фестивалях: Atlas Weekend, Respublica, Бандерштат, Файне місто, Тарасова Гора, Импульс фест TattoCollection, Червене вино, Рок' N 'Січ, Октоберфест, RockSummerFest. ByПростоРадио, Рок-Булава, Арт-Пікнік Слави Фролової, Трикутник, "Ше.Фест" та інших.

У 2015-ому відбувся реліз другого альбому «#DИХАЮТОБОЮ».

Але справжня популярність приходить до рокерів тільки у 2016-ому після участі у проекті «Х-Фактор».

У лютому 2017 гурт презентував свій третій студійний альбом «5хвилин» і вирушив у великий гастрольний тур, який наразі і продовжується.

Наталя РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон