Про зустріч, важливу для майбутнього Херсона

У Херсонській торгово-промисловій палаті відбулась цікава зустріч - презентація канадсько-українського проекту з підтримки торгівлі та інвестицій.

Були запрошені жінки-підприємці, яким були представлені нові можливості для бізнесу, вихід на світові ринки. У рамках проекту реалізується програма підтримки експорту. Тож, зустріч була надзвичайно важлива майбутнього Херсона.

Я переконана, що розвиток власної справи у нашому місті є гарантією розвитку і реалізації багатьох соціальних проектів. Чим більше приватних підприємців буде працювати в місті, тим більше податків надійде до казни, а отже – більше коштів буде витрачено на благоустрій, на створення комфортних умов для городян.

Вдячна керівництву Херсонської торгово-промислової палати та представникам Канадсько-українського проекту, які організовують такі презентації і відкривають нові можливості для місцевих підприємців.

Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон