Як відбуватиметься відродження Лебединого озера в Херсоні?

Відповіді зовсім скоро: у середу, 14 березня 2018 року відбудеться прес-конференція, присвячена реконструкції Лебединого озера в м.Херсон.

Активні херсонці, архітектори, журналісти, дизайнери, бізнесмени та депутати зустрінуться, щоб обговорити перші кроки, зроблені в цьому напрямку, та план дій, в результаті яких мешканці міста отримають оновлену Лебединку – дуже гарне місце, де кожен зможе приємно провести час і відчути гордість за рідне місто.

Початок прес-конференції о 12:00. Місце проведення: Херсонський театр імені Миколи Куліша (театр-кафе).

Головні спікери:

- Валерій Боржков - ініціатор конкурсу на визначення кращої концептуальної ідеї по реконструкції Херсона, депутат Херсонської міської ради, директор Тойота Центр Херсон «Авто-Плаза».

- Артур Айметов – переможець конкурсу на визначення кращої концептуальної ідеї з реконструкції локації «Лебедине озеро» в м. Херсон, дизайнер інтер'єру, ландшафту, візуалізатор.

- Олександр Книга - директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

- Олена Мазур – депутат Херсонської міської ради, начальник інспекції з благоустрою та санітарного стану міста Херсон.

Прийдіть та дізнайся більше! Приєднуйтесь до команди молодих і активних херсонців в їх прагненні зробити Херсон гарним та комфортним!

Спілка жінок Херсонщини

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон