Херсонці мають стукати, щоб їм відкрили

Херсонці вражені сумними звістками, які надійшли від журналістів, що спостерігали за візитом заступника міністра з питань тимчасово окупованих територійта внутрішньо переміщених осіб Юсуфа Куркчі з чисельною делегацією до КПВВ «Чаплинка» та «Каланчак».

Пишуть, що «..на узбіччі з'явилися два нових дерев'яних туалети, які схоже пофарбувати не встигли. Те що адмінмежа розбагатіла аж на пару нужників сигналізували доріжки до них насипані з піску...». Нібито нічого за чотири роки не зроблено...

Однак, якщо більш детально розглянути тему, можна побачити, що Херсонщина отримала й позитивні сигнали. Весь минулий рік уряд розглядав проект з реконструкції пунктів пропуску «Чаплинка» та «Каланчак» з кошторисом 269 млн. грн. Уряд «трохи порізав» його і дасть 110 мільйонів на облаштування КПВВ створення сервісних зон, фастфудів тощо.

Чиновники довели справу до кінця - чотири роки вони просили і нарешті майже отримали: «Стукайте і вам відкриють». Здається місцевій владі та жителям нашого краю бракує ініціативи. Необхідно більш голосно говорити про власні проблеми – стукати, щоб нам відкрили.

От наприклад, на ремонт будівлі колишнього «Дому офіцерів», який начебто планується під філармонію, за розрахунками авторитетних депутатів обласної ради необхідно 100 млн. грн. Якщо, як вони говорять, цих грошей в області немає, то ж давайте стукати у двері «на горі», і може таки нам їх відкриють...

Іван ВИШИВАНЮК

Фото «Громадське радіо»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон