Капранови: З такими світлими людьми у Херсона все буде добре

На цьому тижні, 21-22 лютого відомі українські видавці, письменники брати Капранови провели низку зустрічей у Херсоні, розповідаючи про свої книги.Цей візит відбувся у межах проекту «Популяризація української книги», який ініціював Андрій Путілов.

Брати Капранови зустрілися зі студентами Аграрного та державного університетів, провели зустріч з громадськістю у бібліотеці для юнацтва імені Б.Лавреньова. Кожне спілкування завершувалося передачею книг до бібліотек.

А от ранок 22 лютого у Херсоні для письменників розпочався з відвідування туристичної кав'ярні «ХерсON». Нею керують ентузіасти, що просувають туристичний потенціал Херсонщини - брати Білецькі.

Так що за чашкою кави «брати у квадраті» обговорили історію нашого краю, варіанти просування бренду «Херсон» та перспективи співпраці.

Як прокоментував Олексій Білецький на власній сторінці у Фейсбук: «Приятное утро. Приятная встреча. Братья в квадрате)) Поговорили с Брати Капранови (Віталій Капранов) и ВІТАЛІЙ ЗАГАЙНИЙ про Юг Украины и развитие, про возможности, про историю и то, что все повторяется... и если знать и помнить, то можно предусмотреть. Ну, это если подход комплексный, конечно... С одной стороны ничего глобального... Но большие проекты и большое развитие начинается с первого рукопожатия».

Брати Капранови відзначили цікавий інтер'єр туристичної кав'ярні, із задоволенням смакували херсонські шуляки. Поїхали звідти, як вони самі прокоментували, вражені ідеями та енергією братів Білецьких.

«З такими світлими людьми у Херсона все буде добре», - кажуть Капранови, які до речі «колекціонують» такі братські подвійні контакти, в деяких випадках вони переростають у дружбу та співпрацю.

Ксенія АТАМАНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон