В Херсоні активізувалися металобрухтові злодії

Zкі крадуть та несуть до пунктів прийому вторинної сировини комунальне майно: кришки люків, огорожі, забори, фрагменти обʼєктів комунальної власності, засувок тощо.

Лише за минулий тиждень було викрадено дві металеві секції забору на свердловині «Школа №4» у Північному мікрорайоні та дві стулки вхідних воріт на свердловині «вул.Паркова» у мкр Шуменський. Артезіанська свердловина без огорожі – об'єкт уразливий.

Хто дасть гарантію, що слідом за огорожею не буде пошкоджено або викрадене обладнання свердловини, що призведе до припинення водопостачання, створить загрозу здоровʼю мешканців?

На жаль, дії Херсонської поліції в цьому напрямку не викликають оптимізму комунальних служб. За останні 5 років лише з мереж Водоканалу зловмисниками викрадено 2 260 кришок люків (щодня зникає 4-5 кришок).

Жоден з люків не був повернутий до Водоканалу, хоч про кожний випадок підприємство повідомляє правоохоронні органи.

Ми звертаємось до небайдужих херсонців: будьте уважні! Якщо Ви побачили підозрілі дії несвідомих городян з приводу присвоєння комунального майна, терміново телефонуйте до Водоканалу за цілодобовим номером 42-22-33 або до поліції – 102.

Шановні городяни! Пам'ятайте! Може саме Ваш дзвінок допоможе врятувати чиєсь здоров'я, а може, навіть, і життя!

МКП Херсонський водоканал

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон