Свято оперної музики у Херсоні

Вчора, 19 лютого, херсонці – шанувальники класичної музики почули оперні шедеври та українські романсиу виконанні соліста Національної опери України Дмитра Агеєва (basso), Анни Варгун (soprano) та Тетяни Кисилевської (fortepiano).

На концерті, який був організований Херсонською обласною філармонією прозвучали твори Г.Генделя, Сен-Санса, Ф.Глинки, І.Шамо, Ш.Гуно, Г.Свиридова, українські романси. Глибокий, теплий тембр Дмитра Агеєва з перших хвилин концерту зачарував публіку.

Анна Варгун – талановита, емоційна, яскрава співачка, на рідкість обдарована акторськими здібностями. Вона починала свій творчий шлях на Херсонщині.

Кожного року Анна виступає в нашому місті з концертною програмою, яка насичена надзвичайно цікавими трактовками виконання оперних арій та вишуканою українською вокальною музикою.

Хвилююча енергетика її голосу завжди наповнює концертний зал витонченими та зворушливими мистецькими хвилями.

Георгій БЯНОВ

P.S. Херсонці, слідкуйте за філармонічними анонсами! На вас чекає ще багато мистецьких подій. В березні в Херсоні стартує щорічний фестиваль класичної музики «Амадеус».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон