Юні каховчани підтримують прикордонників

Солодощі, каву, чай, консервацію, шкарпетки, предмети особистої гігієни і навіть власноруч заквашену капусту — все це зібралиі передали прикордонникам учні каховських шкіл.


– До Дня закоханих у нас традиційно, вже четвертий рік поспіль проходить акція "З любов'ю до захисників Державного кордону". Її підтримали козацькі курені Каховської паланки УДЮТ "Січ": "Джура" (школа № 4), "Козацька люлька" (школа № 5), "Скіф" (НВК "Каховська гімназія") та учні з Каховського професійного ліцею сфери послуг, – коментує начальник відділу молоді та спорту Каховської міськради Віктор Зубков.

– Вперше до акції залучились вихованці Станції юних натуралістів та члени громадської організації "Нічна мана". Підготували вони також святкові "валентинки", картки, плакати, малюнки, листи, стрічки кольорів державного прапору. До речі, до акції долучилась небайдужа каховчанка, яка подарувала морським прикордонникам розбірний стіл і дві лавки.

За його словами, всього було зібрано святкових подарунків 195 кг. на загальну суму 5310 грн. В цьому році всі подарунки були направлені морським прикордонникам корабля морської охорони "Онікс" в Маріуполі.

Олександр ПІТОЄВ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон