"Швидкі" на Херсонщині під контролем обласної ради

За дорученням голови Херсонської облради Владислава Мангера технічна допомога автомобілям швидкої допомоги надається не тільки власними силами Обласного територіального центру екстреної медичної допомогита медицини катастроф, а і спеціалізованим Автотранспортним підприємством обласної ради.

Протягом вже декількох місяців автомобілі швидкої медичної допомоги комунального закладу «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради проходять постійні технічні огляди та невідкладні ремонтні роботи.

Питання стосовно необхідності постійного контролю за станом автомобілів екстреної медичної допомоги підняв голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер ще наприкінці минулого року. Він й ініціював проходження щотижневих техоглядів карет швидкої, що підвищить рівень надання медичних послуг.

Разом з тим, слід нагадати, що у минулому році керівництву обласної ради вдалося знайти спільну мову з міською владою щодо співфінансування ремонтних робіт. Адже половина автопарку швидкої обслуговує пацієнтів м.Херсон.

Техогляди машин відбуваються згідно затвердженого графіку. Відтепер персональну відповідальність за збереження і стан автомобілів несуть, в першу чергу, водії. Все чітко фіксується у відповідному журналі реєстрацій. Водії «швидких», як це було завжди, щоранку проходять медичний огляд та отримують допуск до робочого місця.

Можливо, багатьом такий контроль не подобається, але депутати обласної ради, як і головні лікарі медичних закладів, хочуть бути впевненими в тому, що хворий прибуде до лікарні швидко і під час перевезення не отримає додаткових пошкоджень.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон