Українське кіно в Каховці

В Каховському міському палаці культури «Меліортатор» відбудеться благодійний показ фільму «Кіборги. Герої не вмирають».

9 лютого стрічку можна буде переглянути о 13.00 та 18.00, а 10 та 11 лютого – о 15.00 та 18.00 годині відповідно. Вхід вільний.

"Кіборги. Герої не вмирають" — український повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва за сценарієм Наталії Ворожбит про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі.

Фільм розповідає історію одного двотижневого бойового чергування у вересні 2014 року. Добровольча група військових уперше приїжджає до Донецького аеропорту ім. Сергія Прокоф'єва. Символічно та стратегічно важливий об'єкт на цей момент уже чотири місяці захищають українці в умовах постійної війни.

Доброволець із позивним «Мажор» (Макар Тихомиров) — музикант та син багатіїв, що потайки втік на війну. Він намагається зрозуміти свою роль на цій війні, саму війну, і що буде після неї. Разом з ним ще шестеро вояків, чиї прообрази базовані на реальних історіях оборонців аеропорту.

"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон