Міський голова Берислава скаржиться, що мало залишається коштів у бюджеті розвитку

Повністю завершити освітлення вулиці 1 Травня, а також зробити вуличне освітлення і ремонт дороги в районі пересувної механізованої колони (ПМК)планує до кінця поточного року влада Берислава.


«На повноціний ремонт доріг потрібні ще мільйони й мільйони, — констатує міський голова Олександр Шаповалов. — Ми робимо все крок за кроком, адже не можна звертати увагу тільки на центр міста. Так, робимо нині проект щодо ремонту вулиці Введенської. Там тільки на її частину до вул. Костя Гордієнка потрібно майже півмільйона гривень. Хочемо завершити роботи з освітлення і в Слобідці».

Міський голова Берислава скаржиться, що дуже мало залишається коштів у їх бюджеті розвитку: «Загалом фінансуванням ми не дуже задоволені, і не лише ми. Не все ми отримали на дитячі садки. Я обурювався вже з цього приводу, бо в місті дитсадки заповнені повністю, але у нас частину коштів забирають і віддають закладам у селах.

За нашими розрахунками, тільки в 2017 році нам не додали 6 мільйонів гривень. Ми не згодні з розрахунками фінансистів райдержадміністрації. Доводиться працювати власними силами. За рахунок коштів громади організовуємо харчування в дитсадках, проводимо ремонти, опалюємо їх стільки скільки необхідно».

Олександр ПІТОЄВ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон