Херсонський губернатор запрошує до купелі

У п'ятницю, 19 січня, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв запросив всіх на святкові заходи з нагоди Хрещення Господнього.Вони проходитимуть в Херсоні на двох локаціях: у Гідропарку та на набережній по проспекту Ушакова.

З 12.00 до 16.00 в Гідропарку представники Української православної церкви КП проведуть святкову службу — чин Великого освячення води і хрещенські купання.

Там наші козаки приготують для учасників та гостей заходу справжній куліш, а учасники бойових дій почастують смачною щербою, узваром і гарячим чаєм.

Усі охочі зможуть придбати освячену воду. Адже вважається, що на Водохреща вода набуває цілющих властивостей, які зберігає протягом року, лікуючи тілесні й духовні хвороби.

На набережній по проспекту Ушакова (площа ім. Ю. Тутушкіна) о 13.30 духовенство Української православної церкви КП також проведе богослужіння.

Приєднуйтесь до святкових заходів! Купайтеся у Дніпрі і заряджайтеся здоров'ям на цілий рік!, - закликав Андрій ГОРДЄЄВ.

P.S. І не забувайте спостерігати за погодою. Якщо на Водохреща день ясний — хліба будуть чисті, а якщо похмурий — буде у хлібі повно «сажки». Лапатий сніг віщуватиме гарний врожай.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон