Андрій Дмитрієв: Наша командна робота приносить користь Херсону

У минулу суботу, 16 грудня, депутати Херсонської міської ради від ПП «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв та Дініс Бердникпрозвітували перед виборцями про свою депутатську роботу.

Звіт відбувся в актовій залі НВК №56. В прохолодний дощовий день в залі зібралось близько 50 виборців, які понад дві години слухали звіт обраних депутатів та активно брали участь в обговоренні.

Традиційно першим підсумки своєї роботи підбив Дініс Бердник. Обраний за територіальним виборчим округом, він надав основну інформацію для виборців про роботу в депутатській комісії з питань містобудування, архітектури, комунальної власності та регулювання земельних відносин; про свою роботу на пленарних засіданнях сесій Херсонської міської ради, в тимчасових контрольних комісіях, про розроблені проекти рішень та принципову позицію щодо резонансних питань.

Найбільш жваві обговорення виборців викликала інформація про роботу на окрузі та про будівництво шляхопроводу вулицею Зала Егерсег – проспектом Адмірала Сенявіна. Справа у тому, що чимала кількість виборців мешкають саме в будинках на проспекті Сенявіна, тому вони занепокоєні станом будинків тоді, коли повз них пройде новостворене шосе.

Дініс Бердник підкреслив, що для депутата Херсонської міської ради округом є не лише територіальний округ, на якому його обрали, а усе місто Херсон, тому він, як депутат, має піклуватись про проблеми кожного виборця, який до нього звернувся, незалежно від району звернення. «Я дуже уважно ставлюсь до звернень, пов'язаних із забезпеченням комфортного навчання та дозвілля дітей шкільного та дошкільного віку, – зазначив Дініс Бердник. – Це наше майбутнє, майбутні патріоти країни, які мають навчатись у гідних умовах, аби навчатись у нас і згодом продовжити нашу справу у покращенні житті в Херсоні».

Депутати також повідомили про стан речей із ремонтом у НВК №56. Нещодавно завершилась чергова процедура закупівлі для здійснення тут ремонту. Угоду укладено 5 грудня 2017 року із ТОВ «Хімекопром» на суму трохи більше за 5,3 млн. грн. Щоправда, роботи мають розпочатись вже у 2018 році та завершитись до кінця прийдешнього року. Депутати запевнили, що намагатимуться робити усе можливе разом із командою «Самопомочі» для моніторингу прозорості здійснення робіт.

Приємною несподіванкою до звіту депутатів «Самопомочі» стало відновлення освітлення у дитячому садку №56 за зверненням Дініса Бердника як раз у переддень звіту. Варто зазначити, що світла тут не було протягом 25 років! «Думаю, це хороший знак, – додав Дініс Бердник. – Отже, ми все робимо вірно!»

Андрій Дмитрієв також повідомив про свою діяльність у комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та регуляторної політики, діяльність під час пленарних засідань сесії та іншу депутатську активність.

Протягом року Андрієм Дмитрієвим разом із командою Херсонської «Самопомочі» розроблено та подано два проекти рішень: про впровадження громадського бюджету та про зниження ставки Єдиного податку для підприємців - «спрощенців» ІІ групи.

Також надано кілька запитів та ведеться активна робота з моніторингу витрат бюджетних коштів. Зокрема голова фракції ПП «Об'єднання «Самопоміч» у Херсонській міській раді повідомив про поточні резонансні витрати коштів: на ремонт навчальних закладів №16 та №26.

«Для нас дуже важливо, що ми працюємо саме в команді, активісти та депутати, – зазначив Андрій Дмитрієв. – Саме так ми можемо досягати успіху: впроваджувати нові проекти, захищати інтереси виборців. Я дуже радію від того, що ця наша командна робота дійсно приносить користь місту».

Самопоміч - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон