Співаковський: Інвестор прийде у навчальний заклад, якщо у нього сильний лідер

Перший заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань вищої освіти, нардеп Олександр Співаковський у Луцьку наголосив, що, розвиваючи навчальні заклади, варто залучати інвесторів.

А для того, аби зацікавити бізнес, необхідно, щоб керував навчальним закладом сильний лідер. Про це йшлося під час виїзного засідання Комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України 24 листопада у Луцьку.

«Інвестор приходить лише туди, де є довіра. Тоді він знає, що його кошти не розкрадуть, а випускники навчального закладу будуть фахівцями, завдяки яким можна буде розвивати підприємства в Україні. Тому, щоб бізнес долучався до розвитку освітніх закладів, їм потрібний сильний лідер», - розповів Олександр Співаковський.

Учасники засідання розповіли й про те, що профтехосвіта в Україні відстає на 20-30 років. А через відсутність розвитку цієї галузі та низьку якість освіти серед молоді фіксують значне збільшення міграції як у межах держави, так і за кордон...

Волинські Новини

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон