До Херсона завітають американські військові музики

Завтра, 26 жовтня, у Херсоні урочисто презентують великий концертний тур та унікальний освітній проект USAFE Band.

З 23 жовтня до 3 листопада відбудеться офіційний візит до України USAFE Band, Оркестру військово-повітряних сил США в Європі.

Програма «Музика Єднає» («Music Unites») присвячена 25-річчю дипломатичного партнерства Сполучених Штатів Америки і України.

Великий концертний тур та унікальний освітній проект USAFE Band урочисто презентують у Херсоні 26 жовтня.

Музичні посли США проведуть зустрічі з керівництвом Херсонської ОДА та діячами української культури, а також проведуть майстер-клас для молодих музикантів.

Концерт USAFE Band та першого контртенора України Юрія Миненка «Музика Єднає» («Music Unites») запрошує жителів міста на вечірню зустріч з віртуозами ВВС США.

Галина ШОКОЛА

Фото Міха Хайкін

P.S. Програма проекту USAFE Band у Херсоні (26 жовтня 2017р.):

12:00 Музичний концерт-клас Джазовий перформанс USAFE Band за участю дитячого оркестру Dixieland (Херсонське музичне училище, пр. Ушакова, 39).

15:30 Прес-брифінг Зустріч USAFE Band з керівництвом Херсонської обласної державної адміністрації та представниками управління культури (Херсонська обласна державна адміністрація, пл. Свободи, 1)

19:00 Парадний концерт USAFE Band і Юрія Миненка «Музика Єднає» («Music Unites») Обласний палац молоді і студентства, вул. Перекопська, 158

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон