На Херсонщині знають: успіх справи - обмін досвідом

Працівники Бериславського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою обміну досвідом відвідали Каховський місцевий центр з надання БВПД.

Особливу увагу керівників центрів було звернено на безоплатну вторинну правову допомогу як вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя.

Гостями робочої зустрічі, яка відбулася у приміщенні Каховської міської ради, були представники Каховського міськрайонного суду, районного відділу ДРАЦС та представник юридичного відділу місцевої РДА.

Фахівці ділилися досвідом та відповідали на запитання представників системи БПД. По завершенні, підбиваючи підсумки «круглого столу», фахівці системи БПД окреслили шляхи розвитку системи безоплатної правової допомоги в Україні, обговорили співпрацю між місцевими центрами з надання правової допомоги, органами влади та громадськістю.

— Такі зустрічі, коли в колі професіоналів можна обмінятися думками, виважити те чи інше рішення – незамінні у роботі, – вважає в.о. директора місцевого центру Руслан Поляков. – Переконаний – подібні зустрічі будуть продовжуватися, що розвиватиме добросусідські відносини між місцевими центрами області, сприятиме обміну досвідом між колегами.

"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон